Campeo Voor op de Camping of in de Auto

Voor op de camping:
De Campeo 700 Watt
Senseo koffiezetapparaten omgebouwd naar 700 Watt. Voor uw caravan, boot en camper. Want de Campeo 700 Watt werkt ook op plaatsen met beperkte stroomvoorziening zoals campings en jachthavens. Deze versie van de Campeo werkt op het lichtnet en op omvormers van het type "zuivere sinus".
Voor verdere technische informatie zie de productinformatie beneden aan deze pagina.

Voor in voertuigen

De Campeo Truck:

Dit is een speciale uitvoering van de Campeo 700 Watt voor gebruik in voertuigen. Want de Campeo Truck werkt ook op omvormers van het type “gemodificeerde sinus”. Dit is het meest voorkomende type omvormer. Zie verder hier beneden onder productinformatie.

Hebt u een Senseo gekocht die niet blijkt te werken op uw omvormer? Meestal kunnen wij deze voor u  laten ombouwen tot een Campeo Truck. Het moet dan wel een recent exemplaar zijn van een type dat wij kennen. Neem daarvoor contact met ons op.

 

Waarom een Campeo op de camping?

Veel campings hebben een beperkte stroomvoorziening van 4 of 6 Ampère. Overeenkomend met circa 900, respectievelijk 1400 Watt. Het originele Senseo koffiezetapparaat is 1450 Watt (oudere modellen zelfs 1650) en dus niet geschikt voor een 4 Ampère zekering. Met 6 Ampère zou het misschien net kunnen, maar dan mogen er geen andere apparaten aan staan (of aan gaan). Het gevolg hiervan is dat Senseo koffiezetapparaten op campings regelmatig ergernis veroorzaken doordat “de zekeringen eruit gaan”.
Soms valt de stroom zelfs op een groter deel van de camping uit. Vaak moet de campingbaas komen om het weer in orde te maken.
De Campeo 700 Watt biedt hiervoor een oplossing:
Zelfs bij een 4 Ampère zekering hoeft de gebruikelijke basis-apparatuur in de caravan of camper niet uitgeschakeld te worden (zoals koelkast, verlichting, TV, laptop).
Ook op jachthavens, markten of beurzen met een beperkte stroomvoorziening kan de Campeo 700 Watt uitkomst bieden.

 

Waarom een Campeo Truck in uw voertuig?

Om een normaal Senseo-apparaat te gebruiken op een accu in een voertuig of boot hebt u een omvormer nodig van het type “zuivere sinus” met een vermogen van minstens 1500 Watt continu. Een dergelijke omvormer zal vaak meer dan 400 Euro kosten. Onze Campeo Truck is speciaal aangepast zodat deze ook werkt op een omvormer van het type “gemodificeerde sinus”. Deze omvormers zijn veel goedkoper en u kunt zelfs een kleinere nemen want een continu vermogen van circa 1000 Watt is al voldoende.
De meeste vrachtwagenchauffeurs hebben al een omvormer met gemodificeerde sinus van 1000 Watt, omdat de gangbare magnetrons daar ook op werken.

Hebt u wel een omvormer met “zuivere sinus”? Dan hebt u niet de versie Truck nodig, maar kunt u ook de gewone Campeo 700 Watt aanschaffen.