Autolaatkraan

Wij leveren en bouwen autolaat kranen van 150 KG  Tot 500 KG.

Hand bediend maar ook 12 en 24 volt systemen,

 

Reparatie, verkoop, installatie en service.

Hydraulische Producten:

Maxilft Autolaadkraan.

Penny Hydrauliek.

Laadkleppen Dholandia.

Hatz diesel. 

 


Maxilift laadkranen
De Maxilift laadkraan wordt vaak toegepast op lichte bedrijfswagens en aanhangwagens, maar ook op landbouwwerktuigen, schepen, rupsonderstellen of vaste montage. Maxilift is volledig gespecialiseerd in T-kranen van 0,5 tot 5 ton*meter en heeft daardoor geen kranen met knikgiek in haar programma. De vele versies en varianten zorgen ervoor dat er altijd wel een geschikte uitvoering beschikbaar is.

 

Deze site geeft een indruk van onze producten en de vele toepassingsmogelijkheden.
We hopen hiermee uw interesse te hebben gewekt.
Heeft u vragen of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn?
Neem dan gerust contact met ons op.

E: info@bonotech-Bedrijfswagens.nl

T: 0345 745689

 
PENNY HYDRAULICS:


Penny Hydraulics:

Slimme uitrusting op en aan het voertuig maken het mogelijk met minder meer en veilig te doen. Penny Hydraulics ontwerpt en maakt al meer dan dertig jaar hefoplossingen op maat. In al die jaren hebben zij een uitgebreide reeks op voertuigen gemonteerde kranen en plateaus ontwikkeld. Deze compacte kranen zijn geschikt voor bijna alle commerciële voertuigen en zorgen voor een betrouwbaar hulpmiddel bij het laden en lossen met een bewezen duurzaamheid. Niet alleen verhoogd het de efficiency tijdens de werkzaamheden, maar resulteert het ook in minder schade aan het apparatuur en aan het voertuig. Tegelijkertijd zorgen deze hulpmiddelen ervoor dat er geen zware lasten handmatig omhoog of omlaag worden verplaatst waardoor het risico op letsel verminderd wordt. Alle producten zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd onder strenge Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen in de productie faciliteit in het Verenigd Koninkrijk. De producten worden vervaardigd in overeenstemming met ISO 9001.

Laadplateaus:

De uitgebreide serie laad-plateaus van Penny Hydraulics met capaciteiten van 250 kg tot 500 kg bieden vele mogelijkheden om snel, efficient en veilig te laden en te lossen. Deze compacte en duurzame hulpmiddelen bij het laden zijn geschikt voor bijna alle commerciële voertuigen. De gebruikers variëren van eenmanszaken, ZZP-ers met één speciaal uitgerust voertuig tot grote fleetowners, zoals de belangrijkste spoorweg- en inframaatschappijen, nutsbedrijven, banden- en wit-goed distributie.