STANDAARD 150PK

TUNED 176PK

WINST 26PK

Chiptuning

Wat kunnen wij u bieden op het gebied van chiptuning? wij levert op maat geschreven tuning van kwalitatief hoog niveau. Dat beloven we niet alleen, we maken het ook waar. U kiest voor ervaring, kwaliteit en zekerheid. Met een meest uitgebreide en zorgvuldige werkwijze staan we garant voor verfijnde resultaten en professionele chiptuning van uw auto.

ECU

De motor wordt aangestuurd door een motormanagement/ ECU. Hiervan optimaliseren we de fabriekssoftware middels chiptuning. Alleen door een individuele afstelling van de motor, kennis en kunde is kwaliteit te garanderen. Per toerental en gaspedaalstand realiseren we voor u de meest optimale afstelling.

Ook  leveren.

we andere diensten en oplossingen. snelheidsbegrenzer, V-max uitschakelen, Toerenbegrenzer, roetfilter, EGR. 

vraag naar de mogelijkheden.

 

Garanties en zekerheden

Uw auto is uw trots en u kiest niet zomaar een aanbieder. U wilt kwaliteit en zekerheid en dat bieden wij u ook.
Engineering is een begrip binnen de automotive branche. We hebben ervaring en leveren onze diensten aan de
meest gerenommeerde auto -en dealerbedrijven. 

V-Max, Begrenzers aan passen.

ook kunnen we snelheidsbegrenzers en V-Max instellingen aanpassen. en ook programmeringen van ECU en sleutels Realiseren.                                                                                 voor elk merk en type voertuig.  vraag ons naar de mogelijk heden.

distributieriem.

Technische info / Advies!

Veel auto’s worden uitgerust met een distributieriem. Autofabrikanten kiezen vaak voor een distributieriem omdat deze vergeleken met een distributieketting lichter, geruislozer, efficiënter en economischer is en daarnaast niet gesmeerd moet worden. Om de klant hoge kosten te besparen, is het verstandig om tijdens een onderhoudsbeurt ook de distributieriem aan een grondige inspectie te onderwerpen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

 

Een distributieriem is uitermate goed bestand tegen corrosie en rek. De huidige generatie moderne en geavanceerde motoren ontwikkelt hoge temperaturen en een groter aantal omwentelingen per minuut dan voorheen. Verder worden er schijven met een kleinere diameter gebruikt om ruimte te besparen onder de motorkap. Deze werkomstandigheden hebben tot gevolg dat de distributieriem zwaarder dan ooit wordt belast.

Interval

 

In het reguliere onderhoudsschema van een auto staat de vervangingsinterval van de distributieriem vermeld. Toch is het verstandig om de riem gedurende deze interval regelmatig grondig te inspecteren. Vooral om een verhoogd risico op motorschade en de bijbehorende kosten te voorkomen. Voor een riem stukgaat, vertoont deze vaak reeds tekenen van een foutieve werking. Dit resulteert in één of meerdere van de volgende symptomen:

  • Een lawaaierige aandrijving.
  • Een blinkende riem.
  • Barsten/scheurtjes in de riem.
  • Een vuile aandrijving.
  • Een vibrerende riem.