Onderhoud bedrijfswagen Leerdam

Uw bedrijfswagen is een werkpaard. Bedrijfswagens zijn weliswaar specifiek ontworpen en gebouwd voor het uitvoeren van zware taken; ze hebben nog steeds goed onderhoud nodig. Goed en regelmatig onderhoud van uw bedrijfswagen verlengt de levensduur, voorkomt mankementen en bespaart u op de lange termijn kosten. Voor het beste onderhoud van uw bedrijfswagen in Leerdam en de wijde regio, komt u naar BonoTech Bedrijfswagens.

 

Meer weten over onderhoud voor uw bedrijfswagen in Leerdam? Klik hier voor contact.

 

Onderhoud van uw bedrijfswagen in Leerdam door een ervaren specialist

Voor het onderhoud van elke bedrijfswagen in Leerdam of omgeving kunt u bij BonoTech Bedrijfswagens terecht. In ons bedrijf vindt u nog ouderwets vakmanschap en service. Wij werken aan alle merken en modellen bedrijfswagens, zowel de meest recente modellen als oude modellen.

Ook leveren we nieuw en gebruikt Mercedes en VW. Ook monteren / leveren, Orginele onderdelen!

 

 

Bij BonoTech treft u altijd een specialist met zeer veel ervaring op alle vlakken. Wij hebben uitvoerige kennis van alle bedrijfswagens en kunnen daarom ook zorgen voor perfect onderhoud.

 

Wij stellen een diagnose en doen het onderhoud aan uw bedrijfswagen in Leerdam

Een belangrijke reden om voor ons te kiezen voor het onderhoud van uw bedrijfswagen in Leerdam, is omdat wij u naast regulier onderhoud kunnen helpen met nog veel meer diensten. Zo beschikken wij over geavanceerde diagnose-apparatuur, kunnen wij u van dienst zijn met alle reparaties en installatie en zelfs met modificaties en chiptuning.

 

Wij combineren de service en expertise van de dealer met uitgebreide extra specialisaties en scherpe prijzen. Bij ons is uw bedrijfswagen in goede handen, of u nu komt voor een periodieke onderhoudsbeurt of een reparatie. Alle diensten die wij verlenen, voeren wij in house uit.

 

Wij zijn een kleinschalig bedrijf en zijn daar trots op. Wij willen u namelijk de best mogelijke service bieden. Daarom bent u bij ons geen nummer, maar nemen wij uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden en u op de hoogte te houden van uw auto. De beste service voor een goede prijs. Zo eenvoudig kan het zijn.

 

Wilt u onderhoud aan uw bedrijfswagen in Leerdam?

Meld u aan voor het onderhoud van uw bedrijfswagen in Leerdam en wij plannen zo spoedig mogelijk het onderhoud voor u in op een door u gewenst moment. Wij maken graag kennis met u en lopen samen met u door onze bevindingen aan uw wagen. Hebt u vragen vooraf? Schroom niet om ons te bellen of te mailen.